nieuws

Huisshow BIG Bicycles

Fietsen 514

De huisshow van BIG Bicycles is zondag 17 september van start gegaan. De huisshow is goed bezocht en succesvol. Dinsdag 19 september is er nog gelegenheid om de huisshow te bezoeken.

Huisshow BIG Bicycles
Dinsdag 19 september is de laatste gelegenheid om de huisshow van BIG Bicycles, House of Bicycle Brands, te bezoeken in Deventer. Foto's Redactie Tweewieler

De reacties op de nieuwe modellen van Rivel en Hollandia zijn positief. Lidwien Vermeulen, woordvoerder: “Dealers uit alle delen van Nederland, Hamburg en België hebben we de eerste twee dagen mogen begroeten, maar ook nieuwe klanten. Daar zijn we blij mee.”

Fraaie locatie

“Al onze klanten zijn blij verrast met de locatie waar BIG is gevestigd, de prettige ontvangst en vooral de nieuwe modellen,” meldt Vermeulen. “Kleurrijk bij Hollandia en iets meer ingetogen met (mat) zwart, grijs en donkerblauw bij Rivel. Op de buitenplaats worden in de zon diverse fietsen uitgeprobeerd. En een grote tent zorgt ervoor dat bij regen altijd buiten gefietst kan worden. Een ervaring ook voor de dealers, die een e-bike even willen voelen en enthousiast zijn over de prestaties van de fietsen.”

Laatste dag 19 september

Geïnteresseerden hebben dinsdag 19 september nog gelegenheid van 10.00 – 21.00 uur om de huisshow te bezoeken. Vermeulen: “Men kan dan zelf ervaren hoe de nieuwe collectie eruit ziet, en wat de voordelen zijn voor dealers, zoals een goede marge ook bij kleine bestellingen.” BIG bevindt zich aan de Teugseweg 18d in Deventer.

Foto's

Reageer op dit artikel