nieuws

Verzekeraar biedt e-bike garantie

Fietsen 1795

Verzekeraar biedt e-bike garantie
Garantiespecialist CarGarantie start het met een garantieprogramma voor elektrische fietsen. Beeld CarGarantie

Garantiespecialist CarGarantie start met een garantieprogramma voor elektrische fietsen. Het bedrijf is in 23 landen actief. Het biedt voor de automobielbranche individuele garantie- en klantenbindingsprogramma’s voor nieuwe en gebruikte auto’s.

Deze garantie is gemakkelijk online af te sluiten. Eigenaars van een e-bike kunnen op www.e-bikegarantie.com een E-BikeGarantie by CarGarantie afsluiten. Hiermee dekken ze zich tot 5 jaar lang in tegen financiële verrassingen.

Tijd overhouden voor fietsenverkoop

Het idee van CarGarantie is dat de dealer zijn klant op die manier zonder moeite een garantie voor zijn e-bike kan aanbieden. Daardoor kan hij zich volledig op zijn kernactiviteiten – de fietsverkoop – toeleggen.

Voor e-bikes van alle merken

De E-BikeGarantie by CarGarantie is verkrijgbaar voor alle nieuwe e-bikes ongeacht het merk. Zo kan binnen de looptijd van de fabrieksgarantie worden afgesloten voor een periode van drie, twee of een jaar (voor e-bikes met twee jaar fabrieksgarantie). Zo heeft de e-bike maximaal vijf jaar garantie.

Slijtagedelen uitgezonderd

Op enkele uitzonderingen na, zoals typische slijtageonderdelen (banden enz.), vallen alle belangrijke onderdelen van de e-bike onder de garantie. Wanneer de verzekering wordt aangesproken, neemt CarGarantie rechtstreeks alle kosten voor de reparaties en onderdelen van de e-bike voor haar rekening zonder dat de klant ook maar 1 eurocent vooruit hoeft te betalen.

Service die loont

Als de klant op aanraden van zijn dealer een verzekering afsluit, is de kans groot dat hij ook bij zijn dealer terugkomt voor reparaties die onder de garantie vallen. Door deze extra service kan de dealer dus de werkplaatsbelasting duurzaam verhogen, zich verzekeren van vervolgtransacties voor toebehoren en service en zijn klanten op lange termijn aan zich binden. CarGarantie ondersteunt de dealer met flyers voor eindgebruikers, die over de garantie en de online afsluiting informeren.

Betaling via creditcard

Op www.e-bikegarantie.com sluit de eigenaar van een e-bike in een paar klikken een E-BikeGarantie af. Hij of zij bepaalt de duur van de garantie volledig zelf (1, 2 of 3 jaar) en betaalt gemakkelijk en veilig met een creditcard. Voorwaarden? De e-bike moet nog onder de fabrieksgarantie vallen en zijn waarde mag niet meer dan € 8.000,- bedragen.

Reageer op dit artikel