nieuws

Qwic organiseert dealershows

Fietsen

Qwic organiseert dealershows

Over enkele weken start Qwic met haar jaarlijkse ‘ Sneak Preview’. Zoals elk jaar organiseert de Nederlandse fabrikant van elektrische fietsen dit evenement in het najaar. Dit is de ideale gelegenheid voor de dealers om de nieuwe collectie voor 2014 te aanschouwen. De collectie is op afspraak gedurende 2 weken te bezoeken door heel Nederland en België.

“Omdat wij landelijk vertegenwoordigd zijn in Nederland en België verspreiden wij onze dealershows. Dealers waarderen de flexibiliteit en kunnen op deze manier zelf de datum en locatie kiezen. Dit verhoogt de opkomst,” aldus Taco Anema, directeur Qwic.

Data en locaties

De rijwielhandelaren kunnen kiezen uit de volgende data en plaatsen:

Zondag 13 oktober Amsterdam

Maandag 14 oktober Zwolle

Dinsdag 15 oktober Eindhoven

Woensdag 16 oktober Arnhem

Maandag 21 oktober Rotterdam

Dinsdag 22 oktober Amsterdam

Woensdag 23 oktober Leuven (BE)

Maandag 28 oktober Gent (BE)

Elke dag is de dealershow te bezoeken van 11:00 – 22:00 uur. Hiervoor dient een individuele afspraak met een van de Qwic vertegenwoordigers gemaakt te worden.

Aanmelden kan door een email te sturen naar verkoop@qwic.nl ovv dealernaam en de gekozen plaats en datum.

Online Service Portal voor Qwic-dealers

Qwic heeft afgelopen week de Online Service Portal voor zijn dealers geïntroduceerd. Met behulp van deze optimalisatie zal het voor de dealers gemakkelijker zijn om hun bestellingen door te geven. Hierdoor wordt het proces efficiënter en kan de klant sneller geholpen worden. De Nederlandse fabrikant van elektrische fietsen en scooters maakte de afgelopen jaren een flinke groei door. Hiermee zijn de bestellingen en retouren evenredig gestegen. Door dit te digitaliseren zal hier weer een versnelling van het proces kunnen plaatsvinden.

Retouraanvragen online doorgeven

Sinds kort kunnen dealers hun bestellingen en retouraanvragen online doorgeven, wat het proces ten goede komt. Online doorgegeven orders voor 17:00 uur worden zelfs de volgende werkdag geleverd.

Reageer op dit artikel