nieuws

Diefstal demofiets TDR FLΦXX

Fietsen

Diefstal demofiets TDR FLΦXX
Theo de Rooij roept dealers op om op te letten als daders een laadapparaat proberen aan te schaffen.

Afgelopen zaterdagmiddag 31 augustus is uit de winkel van TDR dealer Hermes Passie voor Fietsen in Bergen op Zoom een blauwe TDR maat 48 damesmodel demofiets ontvreemd. Het framenummer U121K35400 bevindt zich in het frame boven de bevestiging van de standaard.

Het is waarschijnlijk dat de dieven niet beschikken over een laadapparaat voor de accu. Theo de Rooij wil dealers erop wijzen dat het niet uit te sluiten is dat de daders zich zullen melden om een los laadapparaat aan te schaffen. “Wij zouden graag geïnformeerd worden over ‘verdachte aankooppogingen’ en in het geval dat de fiets bij een TDR dealer voor service wordt aangeboden.

Reageer op dit artikel