nieuws

Credo distributeur TDR Bikes in België

Fietsen

Credo distributeur TDR Bikes in België
De bedenker van de TDR Bikes, Theo de Rooij, werkte jaren aan de ontwikkeling voordat de fietsen op de markt werden gebracht. Foto: Joris Telders Fotografie

Credo gaat per direct de distributie van de TDR e‐fietsen in België verzorgen. Zowel de verkoop als de serviceverlening zullen door Credo worden verzorgd. TDR brengt met de FLΦX en de FLΦXX twee innovatieve e‐bikes op de markt. De TDR e‐fietsen hebben al verschillende awards gewonnen, waaronder een Eurobike Gold Award.

Credo, gevestigd in Tildonk (B), is een jong en dynamisch bedrijf dat onder andere de merken Puky (kinderfietsen), Chiba (handschoenen) en Casco (fietshelmen) op de Belgische markt brengt. Ben Dothée, directeur van Credo: “Theo de Rooij Bikes is een innovatief en veelbelovend merk dat goed bij de filosofie van ons bedrijf past. Wij waren al enige tijd op zoek naar een versterking van ons productenpallet, en de TDR fietsen vormen een waardevolle toevoeging. TDR heeft in België een mooie toekomst dankzij het concept en motto ‘Altijd goede benen’, en de superieure kwaliteit.”

Eerste buitenlandse afzetmarkt

Theo de Rooij, directeur/eigenaar van TDR Bikes: “Wij zijn er trots op om onze producten via Credo in België te kunnen aanbieden. België is onze eerste buitenlandse afzetmarkt en er zullen er nog vele volgen. Wij zijn ervan overtuigd dat TDR bij Credo in goede handen is. Gezamenlijk gaan we het merk TDR en het productengamma de komende jaren verder uitbouwen.”

Reageer op dit artikel