nieuws

QWIC Tour² en Tour² Lite e-bike nu leverbaar

Fietsen

QWIC Tour² en Tour² Lite e-bike nu leverbaar

De QWIC Tour² en de Tour² Lite, die tijdens de FietsVak en Velofollies geïntroduceerd werden, zijn nu beschikbaar bij de vakhandel. Beide elektrische fietsen voor het sportieve segment beschikken over het Silent Drive systeem.

De Tour² is de luxe versie van de sportieve QWIC e-bike, de Tour² Lite is een laaggeprijsde variant. Beide fietsen zijn uitgerust met een vernieuwd digitaal display, met meer functies dan voorheen. Zo beschikt het display over acht ondersteuningsstanden en een walk-assist functie. Hiermee ondersteunt de elektrische fiets tot 3 km/u en is hij ideaal aan de hand mee te nemen bij een helling.

Silent Drive Systeem

Tevens zijn beide fietsen voorzien van het Silent Drive systeem. Hiermee fietsen de e-bikes bijzonder stil, terwijl de krachtige 36V motor is gebleven. Dit maakt de fiets uitermate geschikt voor recreatief gebruik. Volgens QWIC hebben de e-bikes een actieradius tot 120 km.

“Met deze twee nieuwe modellen versterkt QWIC zich als beste merk in prijs-kwaliteit. “Niet voor niks werden wij de afgelopen twee jaar uitverkozen tot beste elektrische fiets in de prijsklasse tot €2.000,-,” aldus algemeen directeur Michiel Hartman.

QWIC is aanwezig tijdens de Nationale Opstapdagen in Amersfoort (zondag 21 april) en Breda (zaterdag 27 april). Hier zijn de Tour² en de Tour² Lite elektrische fietsen uitgebreid te testen.

Reageer op dit artikel