nieuws

Gazelle’s stijlvolle Limited Editions

Fietsen

Gazelle’s stijlvolle Limited Editions
De Gazelle Eclipse Limited Edition, ‘Fiets van het Jaar 2011’, heeft opvallende en tot in detail doorgevoerde kleuraccenten en fraaie details qua afwerking.

Koninklijke Gazelle introduceert vernieuwde versies van twee van zijn succesvolle Limited Edition-modellen: de Eclipse en de Allure. Ze vallen op door hun stijlvolle en moderne uiterlijk en de afwerking met hoogwaardige componenten. De kleuraccenten zijn tot in detail doorgevoerd, zelfs tot en met het ventieldopje.

Gazelle presenteerde de vernieuwde Limited Editions tijdens FietsVAK. Zowel de Eclipse als de Allure Limited Edition is uitgerust met de nieuwste componenten, waaronder een Shimano Nexus 8 Premium-versnellingsnaaf, Schwalbe Finta-banden, een in het spatbord geïntegreerde FenderVision-koplamp, de door Gazelle ontwikkelde PowerClick Evo-standaard – ‘Goed Industrieel Ontwerp 2011’ – en een lichtgewicht hydroformed frame. Beide fietsen hebben mede daardoor een gewicht van minder dan 20 kilogram. Voor de Eclipse en de Allure Limited Edition zijn tevens bijpassende fietstassen verkrijgbaar.

Eclipse Limited Edition

De Gazelle Eclipse Limited Edition – ‘Fiets van het Jaar 2011’ – heeft opvallende en tot in detail doorgevoerde kleuraccenten en fraaie afwerkingsdetails. Een goed voorbeeld daarvan is het unieke voorspatbord met geïntegreerde koplamp, wat deze lamp minder kwetsbaar maakt. Deze constructie werd in 2009 bekroond met de titel ‘Goed Industrieel Ontwerp’. De fiets is onderhoudsarm dankzij de gesloten kettingkast. De witte Shimano Nexus Premium-achtversnellingsnaaf staat borg voor licht fietsen en zeer soepel en probleemloos schakelen. Comfort staat op hoog niveau dankzij de verende voorvork en de verende zadelpen. De door Gazelle nieuw ontworpen Schwalbe Finta-banden vallen op door hun lage rolweerstand en lekbestendigheid.

Allure Limited Edition

De Gazelle Allure Limited Edition is voor de sportieve fietser. Deze fiets is een echte kilometervreter. De Allure fietst en schakelt extra licht dankzij de Shimano Alivio/Deore-derailleur met 24 versnellingen, waardoor probleemloos langere tochten zijn te rijden. Het onderhoudsarme rollerbrake remsysteem garandeert een goed doseerbare remkracht en onder alle omstandigheden een zo kort mogelijke stopafstand.

De prijs van beide Limited Editions is vastgesteld op € 899,-

Reageer op dit artikel