nieuws

D’Ieteren presenteert nieuwe collectie e-bikes

Fietsen

D’Ieteren presenteert nieuwe collectie e-bikes
Behalve de nieuwe modellen van D-Cycle zijn onder meer ook de A2B e-bikes te zien op de dealershows van D'ieteren - Power to Wheels.

D’Ieteren – Power To Wheels organiseert deze maand acht shows voor dealers in Nederland. Tijdens de show zal de nieuwe collectie elektrische fietsen voor 2013 worden gepresenteerd. De dealershows vinden plaats in Zwolle (11 /12 november) en in Vught (18/19 november).

De dealers krijgen een voorproefje van de nieuwe modellen van D-Cycle, die in de EU geproduceerd gaan worden. Tevens onthult D’Ieteren – Power to Wheels de nieuwe e-bikes die door het Duitse merk Bosch worden aangedreven. Verder worden ook de huidige modellen van Solex, D-Cycle en A2B getoond.

Aanmelden
De dealershows van D’Ieteren – Power to Wheels worden zowel in het noorden als in het zuiden van Nederland gehouden. De shows vinden twee maal per dag plaats, in de ochtend en in de middag.

Geinteresseerde dealers kunnen zich aanmelden bij:

Reageer op dit artikel