nieuws

Multicycle Mobiliteitsgarantie samen met ANWB

Fietsen

Multicycle Mobiliteitsgarantie samen met ANWB
De Multicycle Mobiliteitsgarantie is gekoppeld aan de nieuwe fiets en is een jaar lang geldig vanaf de datum van aankoop.

Alle elektrische fietsen uit de collectie 2013 van Multicycle worden standaard uitgerust met een Mobiliteitspas. Kopers van een nieuwe elektrische MC kunnen de pas zelf eenvoudig activeren. Multicycle introduceert de pas samen met de ANWB.

De Multicycle Mobiliteitsgarantie is gekoppeld aan de nieuwe fiets en is een jaar lang geldig vanaf de datum van aankoop. Bij problemen onderweg wordt de MC-rijder zo snel mogelijk weer in het zadel geholpen door de ANWB. “Deze service past bij een premium merk als Multicycle en biedt dealers een extra verkoopargument”, aldus Jeroen Biesbroek, directeur/eigenaar van Multicycle.

De hulp van de ANWB streeft ernaar dat de MC-rijder weer (tijdelijk) verder kan met de eigen fiets. De hulpverlener zit dus niet op de stoel van de dealer, maar verwijst juist door naar de dealer voor verdere reparatie en onderhoud.


“Op weg helpen bij pech, daar gaat het om. Ook na sluitingstijd van de dealer. Is hulp ter plekke niet mogelijk, dan brengt de ANWB de elektrische fiets naar de dichtstbijzijnde MC-dealer of naar een op te geven adres in Nederland. De MC wordt dus niet met een willekeurige bergingswagen afgevoerd. Dat is geen reclame voor ons merk en ook niet voor onze dealers. We staan immers voor Fantastisch Fietsen. Daarom gunnen wij alle MC-rijders de professionele hulpverlening van de ANWB”, besluit Biesbroek.

Reageer op dit artikel