nieuws

Winnares Union Oribi actie bij Mobion Mobility Store

Fietsen

Winnares Union Oribi actie bij Mobion Mobility Store
Nel Krijger (midden), winnares van de Union Oribi actie, neemt felicitaties in ontvangst bij Mobion Mobility Store.

Nel Krijger is de winnares van de Union Oribi actie, waarbij kopers van deze e-bike het aankoopbedrag terug konden winnen. Bij Mobion Mobility Store in Spijkenisse werd Nel Krijger in het zonnetje gezet.

Iedereen die gedurende de maanden april, mei en juni een Union Oribi aanschafte, kon meedoen aan de actie waarbij het volledige aankoopbedrag terug te winnen was. Nel Krijger was een van de vele deelnemers. “Dit had ik totaal niet verwacht. Mijn man en ik gingen in eerste instantie voor informatie over het elektrisch fietsen en de verschillende modellen, maar uiteindelijk kochten we allebei een Union Oribi. Dat was niet het plan, maar we zijn er nog steeds erg blij mee en ondertussen hebben we al zo’n 600 kilometer naar volle tevredenheid gefietst”, aldus de nog steeds beduusde winnares.

Joep Stumpe, Sales Manager van Union, is zeer tevreden over het verloop van de actie: “Zowel met het aantal deelnemers als met de samenwerking tussen ons en onze dealers. Er zijn veel aanmeldingen binnengekomen. De reacties op deze actie zijn zeer positief en dus voor herhaling vatbaar.”

Reageer op dit artikel