nieuws

Gazelle-actie met thuisconcert Gers Pardoel

Fietsen

Gazelle-actie met thuisconcert Gers Pardoel

In de videoclip van het nummer ‘Bagagedrager’, de hit waarmee de rapper momenteel hoge ogen gooit, spelen de fietsen van Gazelle een prominente rol. Reden genoeg voor Gazelle om een ‘muzikale’ actie te starten in samenwerking met Pardoel. Consumenten die een omafiets van het model Basic uit de 2011-2012 collectie van Gazelle kopen, maakt -onder meer- kans op een thuisconcert van Gers Pardoel.

 

DIEREN – In de videoclip van het nummer ‘Bagagedrager’, de hit waarmee de rapper momenteel hoge ogen gooit, spelen de fietsen van Gazelle een prominente rol. Reden genoeg voor Gazelle om een ‘muzikale’ actie te starten in samenwerking met Pardoel. Consumenten die een omafiets van het model Basic uit de 2011-2012 collectie van Gazelle kopen, maakt -onder meer- kans op een thuisconcert van Gers Pardoel.

De hoofdprijs van de actie is een exclusief privé-concert van Gers Pardoel bij de winnaar thuis. Genieten van een intiem, exclusief optreden van de rapper is een unieke ervaring. Naast deze muzikale hoofdprijs zijn er tien cd-pakketten te winnen die door Gers persoonlijk worden gesigneerd.

Hoe werkt de actie?

Elke klant die in de actieperiode van 20 februari tot 16 april een Basic Omafiets koopt, kan zijn of haar gegevens achterlaten op de speciale site www.gazelle.nl/gers. Een notaris zal na afloop van de actie de winnaar van het thuisconcert aanwijzen. Niet alleen kopers van een Gazelle omafiets kunnen in de prijzen vallen; ook de Gazelledealer bij wie de winnende fiets gekocht is wint overigens een exclusief ‘winkelconcert’ van de bekende rapper.

Gazelle in de videoclip van ‘Bagagedrager’

De hit ‘Bagagedrager’ staat momenteel op nummer 2 in de Nederlandse top 40. Daarnaast is de videoclip van het nummer Bagagedrager op YouTube inmiddels 1,2 miljoen keer bekeken. Gazelle participeerde in de productie van de videoclip waarin Pardoel en zijn vrienden rijden op fietsen van Gazelle. Gers Pardoel zelf, die onlangs werd genomineerd voor de 3FM Serious Talent Award, vindt het een ‘toffe actie’, waar hij graag zijn medewerking aan verleent.

Gers Pardoel Facebookactie

De ‘Win een thuisconcert van Gers Pardoel’ actie sluit aan op de speciale Facebookactie die Gazelle eind januari startte. Facebookers kunnen daarbij op de pagina van Gazelle leuke Gers Pardoel prijzen winnen. De Facebookactie leverde in twee weken tijd al ruim 3500 ‘likes’ op. Ook via advertenties op YouTube en op Facebook trekt Gazelle grote aantallen bezoekers naar de Facebookpagina. Gazelle bereikt met de Facebookactie ruim 500.000 Facebookers per week.

Enthousiaste reacties

Pieter van der Krol, Communicatie Coördinator van Gazelle: “Met deze actie ondersteunen we onze dealers bij de verkoop van de Basic omafietsen uit onze collectie. De actie sluit helemaal aan bij de belevingswereld van de doelgroep voor omafietsen, dus de respons is overweldigend. De reacties van de deelnemers zijn enorm enthousiast!”

 

Reageer op dit artikel