nieuws

Themanummer Tweewieler: e-bikes en e-scooters

Fietsen

Themanummer Tweewieler: e-bikes en e-scooters

In het maartnummer van Tweewieler besteden we veel aandacht aan e-bikes en e-scooters. Hierbij doet de redactie van Tweewieler een oproep aan fabrikanten en leveranciers van e-bikes en e-scooters om ons nieuws en informatie op dit gebied toe te sturen.

In het maartnummer van Tweewieler besteden we veel aandacht aan e-bikes en e-scooters. Hierbij doet de redactie van Tweewieler een oproep aan fabrikanten en leveranciers van e-bikes en e-scooters om ons nieuws en informatie op dit gebied toe te sturen.

In het maartnummer van Tweewieler, met als thema e-bikes en e-scooters, plaatsen we onder meer een overzicht van de nieuwste e-bikes, e-scooters, onderdelen en accessoires. Fabrikanten en leveranciers kunnen tot uiterlijk 24 februari a.s. informatie en nieuws op het gebied van e-bikes en e-scooters (met foto’s)onder vermelding van "Thema e-bikes en e-scooters" naar ons mailen via tweewieler@reedbusiness.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw inzendingen.

Redactie Tweewieler.
 

Reageer op dit artikel