nieuws

Lance Armstrong met Trek terug in triathlon

Fietsen

Lance Armstrong met Trek terug in triathlon

Lance Armstrong keert met zijn sponsor Trek terug in de triathlonsport. De Amerikaan wil met deze comeback aandacht vragen voor kanker. Lance Armstrong zal gaan deelnemen aan Ironman evenementen.

Lance Armstrong keert met zijn sponsor Trek terug in de triathlonsport. De Amerikaan wil met deze comeback aandacht vragen voor kanker. Lance Armstrong zal gaan deelnemen aan Ironman evenementen.

Lance Armstrong begin zijn carrière als professioneel wielrenner in de triathlon. Afgelopen weekeinde deed Armstrong al mee aan een triathlon in Panama, op het programma staan verder de Ironman Nice, Texas en het Ironman WK in Kona in september van dit jaar.

"Lance zijn beslissing om terug te keren naar zijn triatlon roots om op die manier aandacht en bewustzijn te genereren voor kanker, is iets waar wij met trots deel van uit maken," zegt Trek Performance Brand Director Nick Howe.

"De toenemende populariteit van de sport in combinatie met de gezonde levensstijl die het promoot maakt het de perfecte omgeving om deze boodschap te delen. Het wordt geweldig om te zien hoe een zevenvoudig Tour de France-winnaar nieuwe uitdagingen aangaat en het is goede promotie van de triatlonsport. Wij zijn blij hier onderdeel van uit te maken," aldus Howe.

Reageer op dit artikel