nieuws

Nieuwe lichtgewicht e-bike van KOGA

Fietsen

Nieuwe lichtgewicht e-bike van KOGA

Koga introduceert op de FietsVAK de E-Xlight. Deze e-bike weegt slechts 21 kg en is de opvolger van de KOGA E-Light (Fiets van het Jaar 2010). Met de doorgevoerde technische innovaties en het lichtgewicht design een absolute aandachtstrekker op de beurs.

Koga introduceert op de FietsVAK de E-Xlight. Deze e-bike weegt slechts 21 kg en is de opvolger van de KOGA E-Light (Fiets van het Jaar 2010). Met de doorgevoerde technische innovaties en het lichtgewicht design een absolute aandachtstrekker op de beurs.

Deze e-bike is voorzien van een zeer compacte en lichte voorwielmotor in combinatie met een volledig geïntegreerde, uitneembare accu in de bagagedrager. Met zijn ION motoraansturing en Shimano Deore XT (3 x 10 speed) onderdelengroep is dit een ideale e-bike voor fietsers die sportiviteit willen combineren met de meerwaarde van trapondersteuning.

Frame:

 • Ultralicht, smooth-welded Aluminium 7005 frame, triple butted en triple geharde buizen, geïntegreerde kabelgeleiding.

Afmontage:

 • Lichtgewicht Carbon-alloy voorvork
 • Geïntegreerde, afneembare Li-Ion accu 360 Wh in ranke bagagedrager
 • Lichtgewicht, geruisloze High Torque motor (30 Nm) in het voorwiel
 • Optimaal afleesbaar display met bediening direct naast het handvat
 • Shimano Deore XT (3 x 10 speed) onderdelengroep
 • B&M Lumotec IQ Cyo koplamp met daglichtfunctie
 • Framematen: Heren 54-57-60-63 cm. Dames 47-50-53-56 cm
 • Prijs: € 2.999,-
   
Reageer op dit artikel