nieuws

Nieuwe e-bikes van De Fietsfabriek

Fietsen

Nieuwe e-bikes van De Fietsfabriek

De nieuwe elektrische fietsen van De Fietsfabriek met een sterke motor en kwalitatief goede accu zijn urban e-bikes zonder franje. Dus geen ingewikkelde functies, kwetsbare displays en niet kapot te krijgen.

De nieuwe elektrische fietsen van De Fietsfabriek met een sterke motor en kwalitatief goede accu zijn urban e-bikes zonder franje. Dus geen ingewikkelde functies, kwetsbare displays en niet kapot te krijgen.

Daarnaast zijn alle modellen verbeterd, inclusief de 2-wiel bakfietsen en zijn er nieuwe hippe kleuren. Naast de unieke stadsfietsen brengt De Fietsfabriek ook een gepersonaliseerd fietsenrek met een eigen naam en logo op de markt. Alle fietsen en rekken worden in het staal gepersonaliseerd en in de gewenste kleur gepoedercoat.

Reageer op dit artikel