nieuws

BOVAG brengt op Bike Motion handige site voor keuze e-bike onder aandacht bij consumenten

Fietsen

BOVAG brengt op Bike Motion handige site voor keuze e-bike onder aandacht bij consumenten

BOVAG lanceert vrijdag op de E-bikeXperience een nieuw product waardoor consumenten met allerlei praktische tips op weg worden geholpen bij de aanschaf van een e-bike. Op de website van BOVAG wordt in een aantal leuke filmpjes uitgelegd waar je als consument op moet letten. BOVAG-leden kunnen de filmpjes kosteloos gebruiken en op hun eigen website inpassen. Het komende weekend gaan bestuursleden op de Bike Motion consumenten aanspreken om ze te attenderen op de site.

BUNNIK – BOVAG lanceert vrijdag op de E-bikeXperience een nieuw product waardoor consumenten met allerlei praktische tips op weg worden geholpen bij de aanschaf van een e-bike. Op de website van BOVAG wordt in een aantal leuke filmpjes uitgelegd waar je als consument op moet letten. BOVAG-leden kunnen de filmpjes kosteloos gebruiken en op hun eigen website inpassen. Het komende weekend gaan bestuursleden op de Bike Motion consumenten aanspreken om ze te attenderen op de site.

“We gaan op de beurs een ‘Goed bezig award’ uitreiken aan consumenten die aangeven zich thuis op onze website www.bovag.nl/fiets te gaan oriënteren. Tijdens de beurs ga ik afwisselend met een aantal bestuursleden met consumenten praten en hun aandacht vestigen op de handige filmpjes op de site”, aldus Niels Hansen, manager BOVAG Tweewielerbedrijven. “Vanuit mijn ervaring weet ik dat je vaak klanten in de winkel krijgt die zeggen ‘ik wil die fiets, want die heeft mijn buurvrouw ook’ of ‘ik wil die fiets, want daar zit de accu achterop’. Maar als je dan wat doorvraagt, merk je dat ze vaak niet goed weten hoe het zit. Bijna iedereen oriënteert zich tegenwoordig eerst op internet en daarom gaan we rechtstreeks consumenten benaderen om ze te helpen bij het maken van keuzes en om ze vervolgens naar onze leden door te sturen.”

Op de site worden in zeven korte filmpjes zeven onderwerpen behandeld, zoals de keuze van de motor in het voor- of achterwiel, garantie en veiligheid. “Er is ook een filmpje met uitleg waarom men naar een BOVAG-specialist moet gaan om een e-bike te kopen. Met ons keurmerk willen we onze leden helpen om zich beter te onderscheiden. Na het zien van de filmpjes weet de consument waar hij op moet letten en kan een formulier uitgeprint worden met een het profiel van de rijder en welke vragen hij moet stellen als hij naar een BOVAG winkel gaat.”

Reageer op dit artikel