nieuws

Multicycle zoekt personeel om levertijden te bekorten

Fietsen

Multicycle zoekt personeel om levertijden te bekorten

ULFT – Elektrisch ondersteunde fietsen waren erg in trek bij ruim 600 bezoekers, die kwamen opdagen tijdens het open Huis bij Multicycle. De verkopen van exclusieve en hoogwaardige en met de hand geproduceerde fietsen zijn zeer goed.

ULFT – Elektrisch ondersteunde fietsen waren erg in trek bij ruim 600 bezoekers, die kwamen opdagen tijdens het open Huis bij Multicycle. De verkopen van exclusieve en hoogwaardige en met de hand geproduceerde fietsen zijn zeer goed.

“De consument van nu kiest duidelijk voor een hoge kwaliteit en dat speelt in ons voordeel,” aldus Jan de Jong. “Ook de trekkingfietsen zijn in erg trek. Steeds meer mensen kiezen voor een actieve fiets vakantie vanwege gezond- en milieuaspecten.”

Multicycle heeft momenteel moeite met het op tijd leveren van haar fietsen, erkent De Jong. “Iedere fiets die wordt geproduceerd is verkocht. We zoeken daarom naarstig naar jonge mensen, die opgeleid willen worden tot monteur van high-tech fietsen.

De rondleidingen tijdens het Open Huis waren sterk in trek. Hier werden alle ins en outs verteld over hoe de frames met de hand worden gelakt en hoe de fietsen worden geproduceerd. “Men liet zich graag informeren over de nieuwste technieken op fietsgebied zoals het gebruik van nieuwe materialen als carbon en het lichte maar zeer sterke scandium,” laat De Jong weten.

Een opvallende eye-cather was overigens de MC racefiets, die ze enkele maanden geleden gebouwd hebben. Over de vraag of die daadwerkelijk in productie zal gaan, hult De Jong zich vooralsnog in stilzwijgen.

Door het grote aantal bezoekers ontstond zelfs enige wachttijd op het testparcours. Na afloop ontving iedere bezoeker een kleine attentie in de vorm van een handig sleutelsetje. “We kijken terug op een zeer geslaagde dag en gaan ook volgend jaar zeker weer het Open Huis te organiseren,” voorspelt De Jong.

Reageer op dit artikel