nieuws

BMX sweater

Fietsen

BMX sweater

CRAFT presenteert een lekkere sweater met muts voor de komende wintermaanden. Voor iedereen die er cool uit wil zien, in petrol blue.

CRAFT presenteert een lekkere sweater met muts voor de komende wintermaanden. Voor iedereen die er cool uit wil zien, in petrol blue.

De sweater ziet er niet alleen cool uit van buiten, maar heeft ook ‘coole’ eigenschappen aan de binnenkant. De Flex Hood is daardoor bijzonder in trek bij diverse sporters. Voor dagelijks comfort bij het trainen. Licht van gewicht, houdt deze sweater je warm op koude dagen, maar dankzij de technische materialen en prima ventilerende eigenschappen wordt het zweet direct afgevoerd tijdens de training.

Ook verkrijgbaar in een speciale Hoody voor kids kinderversie.

Reageer op dit artikel