nieuws

Racefiets weg bij proefrit

Fietsen

Racefiets weg bij proefrit

TUBBERGEN – Harry Buyvoets Tweewielers uit Tubbergen zag zich onlangs geconfronteerd met een verdwijning van een fiets tijdens een proefrit. Een man met een Indonesisch uiterlijk, circa 1,75 m lang, kwam de winkel binnen en toonde belangstelling voor een racefiets van het merk Scott CR1 team maat M (54cm).

TUBBERGEN – Harry Buyvoets Tweewielers uit Tubbergen zag zich onlangs geconfronteerd met een verdwijning van een fiets tijdens een proefrit. Een man met een Indonesisch uiterlijk, circa 1,75 m lang, kwam de winkel binnen en toonde belangstelling voor een racefiets van het merk Scott CR1 team maat M (54cm).

Hij had de fiets van buitenaf al zien staan en vroeg onder meer of er een kortere stuurpen op kon. Hij vertelde dat hij bij de fietsclub in Almelo zat en daar had gehoord dat er bij Harry Buyvoets aanbiedingen stonden. Hij zei dat bij een tweewielerbedrijf in Borne was geweest en daar naar een BMC had gekeken. Maar de betreffende BMC vond hij te duur.

Na een beetje gepraat vroeg de man of hij de fiets even mocht proberen, hetgeen de medewerker goed vond. Helaas zijn man en fiets niet meer teruggekomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harry Buyvoets Tweewielers, Paul Lucas, telefoon (0546) 62 12 57.

Reageer op dit artikel