nieuws

Eerste Hudsons geleverd aan Brittijn

Fietsen

Eerste Hudsons geleverd aan Brittijn

NÜRNBERG (Dsl.) – Bij de Hudson Bike GmbH uit Nürnberg zijn eind april de eerste elektrisch ondersteunde fietsen van de band gerold. Inmiddels hebben Pieter en Frans Brittijn van de firma Brittijn de elektrisch ondersteunde fietsen voor de Nederlandse markt in ontvangst genomen.

NÜRNBERG (Dsl.) – Bij de Hudson Bike GmbH uit Nürnberg zijn eind april de eerste elektrisch ondersteunde fietsen van de band gerold. Inmiddels hebben Pieter en Frans Brittijn van de firma Brittijn de elektrisch ondersteunde fietsen voor de Nederlandse markt in ontvangst genomen.

De eerste elektrisch ondersteunde fietsen die van de band rolden werden met een feestelijke kick off meeting onthaald. Diverse deskundigen op het terrein van elektrisch ondersteunde fietsen spraken bij die gelegenheid in Nürnberg, het nieuwe onderkomen (voorheen Sachs Fahrzeug- und Motorentechnik GmbH). Onder meer Hannes Neupert, directeur van Extra Energy (Dsl.), die over de positie van elektrisch ondersteunde fietsen wereldwijd sprak, en Norbert Haller, e-bike designer bij Craftmans Design (Dsl.) over design bij elektrisch ondersteunde fietsen.

Hudson Bike GmbH is voor 70% van Prout AG en voor 30% van Blue Cap AG, beide investeerdersbedrijven. Brittijn doet de marketing en sales voor de Hudson E-bikes.

Reageer op dit artikel