nieuws

Merida lanceert midseason MTB

Fietsen

Merida lanceert midseason MTB

BEEKBERGEN – Merida geeft op geheel eigen wijze invulling aan het begrip gefaseerde introductie en introduceert de ‘midseason MTB’. De introductie wordt deels geïnspireerd door de successen die Merida op het sportieve vlak scoort.

BEEKBERGEN – Merida geeft op geheel eigen wijze invulling aan het begrip gefaseerde introductie en introduceert de ‘midseason MTB’. De introductie wordt deels geïnspireerd door de successen die Merida op het sportieve vlak scoort.
“Het 2006 seizoen is nu volop losgebarsten, het is weer lekker druk in de winkels. Aangezien de actie met de WCS fietsen een groot succes is hebben we een nog scherper aanbod voor het hoofdseizoen,” zegt Merida-omporteur Peter Koperdraad. “Omdat € 749,- een belangrijk prijspunt is hebben we gemeend dit vast te moeten houden. En om geen ‘nee’ te hoeven verkopen hebben we een mid-season MTB gemaakt, de Matts LAVA.”
Deze fiets is, net als de Matts WCS Lite, het succesvolle actiemodel van januari 2006, in een beperkte oplage eenmalig geproduceerd. “De LAVA heeft een 6066 aluminium frame, Shimano XT achterderailleur en het rem systeem is wederom Magura HS-11. De kleur is mat zwart met zilver, een commerciële combinatie die een groot publiek zal aanspreken,” voorspelt Koperdraad. Hij verwacht dan ook dat de omloopsnelheid voor dit model hoog zal zijn.
Ter ondersteuning van de verkoop krijgt de consument gratis een MTB shirt van het merk Biemme. Een losse bijpassende broek is ook leverbaar. Het uiterlijk van de kleding past perfect bij het design van de fiets.

Reageer op dit artikel