fotoreportage

Tevreden klant Dion Schepens in Egypte

Fietsen

Tevreden klant Dion Schepens in Egypte

Vorig jaar plaatsten we op deze site ook al een leuk bericht over een tevreden klant van Dion Schepens in Oisterwijk die een tevreden klant had in Londen. Nu stuurde hij ons een aantal foto’s van een klant in Egypte!

 

OISTERWIJK/CAIRO (EGYPTE) – Vorig jaar plaatsten we op deze site ook al een leuk bericht over een tevreden klant van

Dion Schepens in Oisterwijk

die een tevreden klant had in Londen. Nu stuurde hij ons een aantal foto’s van een klant in Egypte!

Vanuit Cairo stuurde de klant hem de volgende brief: “Hier de beloofde foto’s bij de piramides van de fiets die we bij jullie gekocht hebben. Deze fiets is handig op de wegen die niet zo begaanbaar zijn in Egypte. Bas fietst elke dag naar school in Maadi, waar wij wonen. De straten zijn vies en het asfalt vertoont gaten, hobbels, putten en veel zand. Hoe kan het ook anders als je vlakbij de woestijn woont.”

“Dankzij de lichte fiets en de goede zithouding is het prettig fietsen. Het enige wat in de weg zit is het vreselijke verkeer hier. De fiets biedt dan uitkomst omdat je de opstoppingen kunt vermijden. Veel bekijks heeft Bas wel op weg naar school, als hij vier fietsers tegenkomt is dat veel. Vaak zijn dat kinderen die ook op de fiets naar school gaan.”

“Bas heeft geprobeerd te fietsen in het zand vlakbij de piramides. Dat ging natuurlijk niet, maar het was wel grappig om te zien dat de fiets dit even aankon totdat er te veel zand tussen de wielen en de spatborden kwam.”

“Groetjes uit een warm Cairo, Claartje en de boys”

Reageer op dit artikel