fotoreportage

Sparta Pickup in ADO Den Haag tenue

Fietsen

Sparta Pickup in ADO Den Haag tenue

Sparta introduceert speciaal voor fans van voetbalclub ADO Den Haag een limited edition versie van haar Pickup transportfiets. De Sparta Pickup gaat van top tot teen gehuld in de clubkleuren van ADO Den Haag. Supporters van ADO Den Haag kunnen deze exclusieve fiets bestellen bij een select groepje dealers.

 

APELDOORN – Sparta introduceert speciaal voor fans van voetbalclub ADO Den Haag een limited edition versie van haar Pickup transportfiets. De Sparta Pickup gaat van top tot teen gehuld in de clubkleuren van ADO Den Haag. Supporters van ADO Den Haag kunnen deze exclusieve fiets bestellen bij een select groepje dealers.

De Sparta Pickup in ADO-tenue is tot stand gekomen nadat Sparta en voetbalclub ADO Den Haag elkaar vorig jaar ontmoetten tijdens de lancering van het project ‘Slim werken, slim reizen’ van de ANWB. Dit project moet meer mensen ertoe bewegen met de fiets naar het werk te gaan.

Stoere stadsfiets waar supporters op gezien willen worden
“Het idee kwam vervolgens al snel om een fiets voor de ADO Den Haag supporters te ontwikkelen”, zegt Marco Kalden, Marketing Manager van Sparta. “Dat moest natuurlijk niet zomaar een fiets worden, maar een stoere stadsfiets waar de supporters van ADO Den Haag op gezien willen worden. De keuze viel daarom al snel op de Sparta Pickup, uitgevoerd met een opvallend ADO Den Haag bord.”

Exclusief voor de ADO Den Haag supporters zijn de fietsen te verkrijgen bij de speciaal geselecteerde dealers:

  • Tweewielercentrum Zoetermeer, Broekwegzijde 118, 2725 PE Zoetermeer. Tel. 079 3310434
  • Probike Tweewielers, Burgemeester Roeringlaan 1, 2262 EC Leidschendam. Tel. 070 320 53 33
  • Thomson Tweewielers, Thomsonlaan 55, 2565 HX, Den Haag, Tel. 070-3635366
  • Fiets2000 Lange Mare 72, 2312 GT Leiden. Tel. 071 5130024
  • LG2wielers Rijswijk, Kerklaan 138 142, 2282 CN Rijswijk. Tel. 070-2200407

De fiets is slechts beperkt verkrijgbaar, dus ADO-supporters die een exemplaar willen aanschafen moeten er snel bij zijn. De fiets is al te bekijken bij de genoemde dealers.

Reageer op dit artikel