Tweewieler live

  Tweewieler Live, de tweewielerwinkel van de toekomst

Tom van ’t Hek presenteert Tweewieler Live op 10 december 2012

Tweewieler E-Mobility Congres wordt Tweewieler Live!

In navolging op de twee succesvolle edities van het E-Mobility Congres organiseert uw vakblad Tweewieler het vervolg; Tweewieler Live. Tijdens Tweewieler Live komt de tweewielerbranche letterlijk tot leven. U beleeft Tweewieler in drie dimensies; plenaire presentaties, kleinschalige kennissessies en de centrale Tweewieler Live inspiratiepleinen. Tweewieler Live wordt gepresenteerd door Tom van ’t Hek, bekend van onder meer Radio 1.

De consument naar de winkel
Met een onder druk staand marktaandeel van de tweewielervakhandel, is die er speciaal bij gebaat ideeën en concepten aangereikt te krijgen om de gang van de consument naar de winkel te stimuleren. De e-bike is de no 1 omzetmaker de afgelopen jaren en stond daarom centraal bij de Tweewieler congressen de afgelopen 2 jaar. De e-bike is niet minder belangrijk geworden voor uw winkel en komt nog steeds ruimschoots aan bod op het aanstaande congres in december, maar daarnaast wil uw vakblad u een bredere basis bieden met winkel- en werkplaatsconcepten, en kennissessies over schapvisie, werkplaatsrendement, zakelijke markt en social media.

Keynote sprekers en kennissessies
‘s Ochtends trapt Tweewieler Live af en komen diverse keynote sprekers aan bod. Na de pauze starten de kennissessies waar u op voorhand op kunt intekenen. In de namiddag komen andere keynote sprekers aan het woord. Vanaf de opening tot aan de sluiting kunt u een bezoek brengen aan de Inspiratiepleinen en de diverse stands. Op de Inspiratiepleinen vinden regelmatig presentaties en demonstraties plaats. Diverse kennissessies kunnen gevolgd worden zodat u naar huis gaat met de meest actuele informatie. Centraal tijdens Tweewieler Live staat de ‘Winkel van de toekomst’. Met de ‘Winkel van de toekomst’ laten we zien welke ontwikkeling u te wachten staat op het gebied van winkelconcepten.

Finalisten Tweewielerwinkel van het Jaar
Aan het eind van de dag maken we bekend wie de 3 finalisten zijn voor de ‘Tweewielerwinkel van het jaar’. De uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de BOVAG Tweewieler-branchedag. Aansluitend vindt de Tweewieler brancheborrel plaats op het cateringplein.

Klik hier om u in te schrijven voor Tweewieler Live!
Tweewieler Live