nieuws

Bestel kaarten voor de vakdag van Bike MOTION Benelux

Evenementen 1333

Bestel kaarten voor de vakdag van Bike MOTION Benelux
Maandag is de speciale vakdag. Sinds vorig jaar worden op die dag ook consumenten toegelaten. Foto Bike MOTION Benelux

De 21e editie van de Bike MOTION Benelux belooft weer een bruisende te worden met tal van activiteiten. De beurs start aanstaande vrijdag 21 oktober. De laatste dag, maandag 24 oktober, is tevens de speciale vakdag waarvoor u als dealer een gratis toegangskaarten kunt bestellen.

Maandag 24 oktober is traditioneel de vakdag.Net als vorig jaar worden op die dag ook consumenten toegelaten en gaan alle activiteiten van het weekend door. De Bike MOTION Benelux wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Voor de komende eiditie is de indeling van de hallen wat veranderd. Hal 12 is vervangen door hal 8, die tevens als entreehal dient. Door de nieuwe indeling loopt de route voor bezoekers wat meer in een rondje.

Testparcours

Ook dit jaar is er weer een mountainbike testparcours en een speed e-bike testparcours. Op zondag is er een Team LottoNL-Jumbo fandag. Deze dag begint met een toertocht samen met de renners van het team. Tijdens de tocht wordt het distributiecentrum van Jumbo bezocht. Verder worden er door Lotto en Jumbo in hal 12 diverse activiteiten georganiseerd. Nieuwe deelnemers aan de beurs zijn Specialized en Koga. Cube haakte eerder dit jaar af, omdat ze zelf events en testdagen organiseren.

Bike MOTION Award

Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op de genomineerden voor de Bike MOTION Award. De Noviteitenroute leidt bezoekers langs alle genomineerden. Op maandagmiddag worden de Bike MOTION Awards overhandigd aan de winnaars per categorie. Verder zijn er inspirerende sessies, kunnen bezoekers in het Bikefitting Lab hun fietshouding laten testen en is er een werkplaats waar vakmannen de passie van de werkplaats laten zien.

Data, tijden en kaartverkoop

Bike MOTION Benelux 2016 wordt gehouden van vrijdag 21 t/m maandag 24 oktober 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Openingstijden

  • Vrijdag 21 oktober van 10.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag 22 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag 23 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
  • Maandag 24 oktober van 10.00 tot 17.00 uur (vakdag, tevens toegankelijk voor consumenten)

Vakdag

Maandag is de vakdag van Bike MOTION Benelux. Deze dag is ook voor consumenten te bezoeken. Om als vakbezoeker gratis toegang te krijgen tot deze dag moet u zich van tevoren online registreren. Vakhandelaren die dit niet doen, moeten een entreeticket aan de kassa aanschaffen (t.w.v. € 16,-). Een vakdagkaart is alleen geldig op maandag 24 oktober 2016.  

Kaartverkoop

Voor de vrijdag, zaterdag en zondag moet een gewone entreekaart aangeschaft te worden.

  • Online voorverkoop €12,50
  • Online tijdens beurs €15,00
  • Kassaprijs dagkaart €16,00

Kinderen tot en met 16 jaar gratis entree (op vertoon van een geldig legitimatiebewijs)

Reageer op dit artikel