nieuws

Veel animo voor Tweewieler Studiereis 2014

Evenementen

Veel animo voor Tweewieler Studiereis 2014
Deelname aan de 8-daagse Tweewieler Studiereis 2014 kost € 1.950,- en is een all inclusive reis, die voor de belasting als studiereis aftrekbaar is.

De Tweewieler Studiereis naar Taiwan en Dubai is behoorlijk in trek. Momenteel telt de groep al 27 deelnemers. Voor de dealerreis, die plaatsvindt van 10 t/m 18 november 2014, is nog een beperkt aantal plaatsen vrij.

“Wat opvalt is dat we dit jaar veel nieuwe deelnemers hebben, die zich nog nooit eerder hebben aangemeld voor studiereizen als deze”, zegt Arnauld Hackmann van NieuwsFiets, die in opdracht van Tweewieler de organisatie op zich genomen heeft. Hij heeft van het begin af aan vertrouwen gehad in het van de grond krijgen van deze reis naar Taiwan. “Het is echt uniek wat hier gebeurt. Ik heb al vaker de reactie gekregen dat in het buitenland geen enkel ander vakblad het initiatief neemt om met dealers op reis te gaan naar fabrieken in, in dit geval, het Verre Oosten.”

Maximum van 40 deelnemers

Binnen enkele weken is het aantal deelnemers al gegroeid naar 27 deelnemers, waarvan het maximum op circa 40 deelnemers ligt. “Als iedereen die interesse toont, maar zich nog niet aangemeld heeft, daadwerkelijk meegaat, dat zitten we al over de 40 deelnemers. Het kan dus heel snel gaan”, waarschuwt Hackmann.

Reis tegen kostprijs door sponsoren

De Tweewieler Studiereis wordt mede mogelijk gemaakt door ENRA Verzekeringen, Merida Bikes en Handelsonderneming Louis Verwimp. Dankzij de steun van sponsoren kan de reis vrijwel tegen kostprijs aangeboden worden. Deelname aan de 8-daagse Tweewieler Studiereis 2014 kost € 1.950,- (exclusief een 1-persoonskamertoeslag van € 400,-) en is een all inclusive reis, die voor de belasting als studiereis aftrekbaar is.
Klik hier voor meer informatie over of aanmelding voor de Tweewieler Studiereis 2014. Wacht niet te lang, want het aantal beschikbare plaatsen neemt snel af.

Reageer op dit artikel