nieuws

Ontmoet Menchov en Freire op de Tacx-stand

Evenementen

Ontmoet Menchov en Freire op de Tacx-stand

TERNEUZEN – De Tacx-stand op de Bike Motion-beurs krijgt ook dit jaar weer hoog bezoek. Zo zullen de Rabobank-toppers Oscar Freire, Denis Menchov en Laurens ten Dam er hun gezicht laten zien, voor handtekeningen en foto’s. Ook ex-wereldkampioene Marianne Vos komt langs.

TERNEUZEN – De Tacx-stand op de Bike Motion-beurs krijgt ook dit jaar weer hoog bezoek. Zo zullen de Rabobank-toppers Oscar Freire, Denis Menchov en Laurens ten Dam er hun gezicht laten zien, voor handtekeningen en foto’s. Ook ex-wereldkampioene Marianne Vos komt langs.

Om je helden eens van dichtbij te zien, wees dan op de volgende momenten op de Tacx-stand (11.A010):

  • Vrijdag 30 oktober, 16.00 uur: Marianne Vos
  • Vrijdag 30 oktober, 17.30 uur: Denis Menchov
  • Zaterdag 31 oktober, 15.30 uur: Laurens ten Dam
  • Zondag 1 november, 13.30 uur: Oscar Freire en Dennis van Winden

Op de Tacx-stand worden verder dagelijks wedstrijden gehouden op de Tacx Virtual Reality-trainers, waarbij bezoekers van de beurs prijzen kunnen winnen. Iedere deelnemer ontvangt een Tacx-bidon, en de snelste tijd van de dag is goed voor een Satori Blue-trainer. Ook is er op de stand een presentatie van de Bushido, de draadloze ergotrainer van Tacx.

Reageer op dit artikel