artikel

Nieuwe Cortina fashion accessoires voor op de fiets!

Evenementen 3364

Nieuwe Cortina fashion accessoires voor op de fiets!

Cortina breidt ook in 2018 haar lijn fashionable accessoires voor op de fiets verder uit. In de Cortina Bike Fashion Accessories-lijn zijn diverse nieuwe modellen toegevoegd. Meest opvallende zijn toch wel de Cortina Milan Handbag, de Cortina Oslo Shopper bag en de Cortina Sofia Shopper.

Sponsored content door Kruitbosch

De Cortina Milan Handbag is een grote handtas van mooie kwaliteit PU-leer. De tas heeft een apart vak voor een 15 inch laptop en de herkenbare tunnel aan de achterzijde waarmee de consument deze tas eenvoudig op het voorrek van zijn fietst plaatst. Verkrijgbaar in de kleuren Black en Brown, prijs € 59,95.

Oslo Shopper Bag

Ook nieuw is de Cortina Oslo Shopper Bag. Gemaakt van canvas en met een inhoud van maar liefst 18 liter! Dankzij de diverse binnenvakken kan er heel veel mee. In twee kleuren: Green/Brown en Antra/Black, prijs: € 49,95.

Sofia Shopper Bag

Een ander model dat er echt uitspringt in de nieuwe Cortina-accessoirelijn is de Cortina Sofia Shopper Bag, gemaakt van hetzelfde duurzame gerecyclede vilt als de vorig jaar geïntroduceerde Cortina Berlin Foldable Crate. Met een inhoud van 18 liter ideaal om mee te nemen voor de dagelijkse boodschappen en daarna eenvoudig op de voordrager van een Cortina transportfiets vast te zetten. Prijs: € 34,95.

Reageer op dit artikel