artikel

Gratis workshops op Evenementenplein FietsVAK

Evenementen

Gratis workshops op Evenementenplein FietsVAK
Alle dagen, dus ook in het weekend met de Fiets- en Wandelbeurs, worden er presentaties en workshops gegeven op het Evenementenplein.

De centrale ontmoetingsplek op de FietsVAK op 3 en 4 maart is het evenementenplein. Dit heeft een zeer open karakter, waardoor het publiek makkelijk even een kijkje kan nemen. Het is ook de plek bij uitstek om even bij te praten met collega’s en te netwerken. De hele dag door zijn er presentaties en gratis workshops.

Alle dagen, dus ook in het weekend met de Fiets- en Wandelbeurs, worden er presentaties en workshops gegeven. De focus ligt op zaterdag 1 en zondag maart vanzelfsprekend op de consument, en op de vakdagen, maandag 3 en dinsdag 4 maart, op de ondernemer die zijn kennis wil vergroten. Ook iets om niet te missen: de FietsVAK netwerkborrel op maandag eind van de middag.

Dj Ohm

Naast de workshops is er veel te zien en te beleven op het plein. De Fiets- en E-Bike van het Jaar 2014 staan er, en de Fiets Innovatie Awards. Verder zijn er historische innovaties, een banden-oppompwedstrijd, de introductie van de digitale fietsrouteplanner, alles begeleid door muziek van DJ Ohm.

Nieuwe exposanten op FietsVAK 2014

Er zijn heel wat nieuwe exposanten die zich hebben aangemeld voor FietsVAK 2014. Onder deze nieuwelingen verhoudingsgewijs veel fietsmerken, zoals Cube, Hoopfietsen, Yamaha en Puky, evenals veel nieuwe buitenlandse toeleveranciers van onderdelen en accessoires zoals Bosch eBike Systems, Rool’in en Hamax. Ook enkele Chinese (elektrische) fietsmerken hebben de beurs ontdekt. Dat zijn onder meer de merken Fushida en Sevenstar.

Fietsparcours biedt twee keer zoveel fietsen

In het randprogramma is het uitgebreide Fietsparcours voor dealers beslist interessant. Dit jaar biedt het meer dan twee keer zoveel fietsen als vorig jaar. Het aanbod is bovendien nog breder en gevarieerder, wat dealers de mogelijkheid biedt om goed te kunnen testen en te vergelijken.

Reageer op dit artikel