nieuws

QWIC lanceert nieuwe Urban Serie e-stadsfiets

Elektrische fietsen 3539

QWIC brengt vanaf volgend jaar de nieuwe Urban Serie op de markt. Een serie bestaande uit een viertal e-bikes met een stoer stedelijk karakter.

QWIC lanceert nieuwe Urban Serie e-stadsfiets

Met de komst van de Urban Serie reageert QWIC op de groeimarkt van commuters die, zo zegt de fabrikant, ‘in grootstedelijk gebied een personaliseerbare e-bike wensen van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs’.

Luxe afwerking voor QWIC Urban

“Het design van de e-bikes binnen de Urban Serie in combinatie met de luxe afwerking en hoge kwaliteit componenten zorgt ervoor dat de e-bikes geheel in lijn liggen met de luxere Premium en Performance Series”, aldus QWIC.

Iedere fiets heeft een volledig in het frame geïntegreerde accu die middels een eenvoudig kliksysteem uitneembaar is. Ook zijn alle modellen uitgevoerd met een MIK-bagagedrager en zijn de fietsen optioneel uit te voeren met een voordrager.

Personaliseerbare e-bike

Nieuw binnen de collectie is het personaliseerbare karakter van de fietsen. De e-bike beschikt over zowel een rotatie- als krachtsensor, welke is in te stellen naar wens van de bestuurder. Om ook het comfort te kunnen waarborgen zijn de fietsen voorzien van een verende voorvork en zadelpen en een verstelbare stuurpen.

De nieuw Urban serie bestaat uit een viertal modellen met elk andere specificaties (prijzen zijn incl. btw en 300 Wh accu):

  • Urban R1: Een stoere e-stadsfiets met krachtige achterwielmotor, riemaandrijving en één versnelling Verkrijgbaar in de kleuren Stone Grey en Turquoise vanaf € 2.199,-
  • Urban RD9: uitgerust met een derailleurversnelling, krachtige achterwielmotor in combinatie met 9 versnellingen en hydraulische schijfremmen. Verkrijgbaar in de kleuren Stone Grey en Brushed Aluminium vanaf € 1.899,-
  • Urban FN7: voorzien van oorwielmotor en 7 naafversnellingen. Verkrijgbaar in de kleuren Stone Grey en Midnight Blue vanaf € 1.899,-
  • Urban FN7 Lite: instapmodel e-bike, verkrijgbaar in de kleuren Stone Grey en Army Green vanaf € 1.599,-

Nieuwe displayconsole

Alle e-bikes binnen de Urban Serie zijn uitgevoerd met de nieuwe displayconsole van QWIC. Dat is een klein en compact console dat via een Bluetoothverbinding gekoppeld wordt aan de smartphone.

Met de integratie van dit nieuwe console zet de Urban Serie een volgende stap richting volledige digitalisering; de smartphone wordt het display. Via de QWIC app wordt de fiets bediend en alle beschikbare informatie getoond.

De e-bikes binnen de Urban serie zijn vanaf april 2019 leverbaar.

Reageer op dit artikel