nieuws

Dealershows Dutch ID druk bezocht

Elektrische fietsen 835

Dutch ID kijkt terug op een tweetal geslaagde dealershows. Maandag 10 september was de dealershow in combinatie met Dynamo op de eigen productielocatie te Beverwijk en maandag 17 september werd de dealershow bij Hof ter Velden in België gehouden. Beide dagen werden druk bezocht.

Dealershows Dutch ID druk bezocht

Tijdens de dealershows van Dutch ID werd teruggeblikt op het afgelopen jaar. Ook konden de aanwezige dealers als eersten de nieuwste e-bikes bewonderen. De nadruk lag, zo zegt Dutch ID, op de samenwerking met de dealers. “Een waardevol merk, dat maken we samen.”

Uitdagingen voor Dutch ID

Het merk kende aan het begin van dit jaar een aantal uitdagingen. “Waaronder de naamsbekendheid, de kassakoppelingen en het transport”, zegt Dutch ID. “De naamsbekendheid hebben we vergroot door 39 opstapdagen bij dealers door heel het land en door flink aanwezig te zijn in de media: Ga Fietsen op SBS6, paginagroot in de Telegraaf en we stonden in alle Dynamo-folders. Het transport is aangepakt door te wisselen van vervoerder. De kassakoppeling werkt nu voor Cyclesoft. Vendit, Wilmar en Adsoft worden aangesloten.”

Nieuwe e-bikes goed ontvangen

De nieuwe e-bikes werden goed ontvangen op de dealershow. Waaronder het lage-instapmodel van de Infinity met Beltdrive. Daarnaast het nieuwe model ‘Comfort’ in de lagere prijsklasse, en de City Evo met lagere instap, stille Shimano motor en in de nieuwe kleur. “Deze 3 modellen vervullen tevens de wensen vanuit het dealerpanel: lagere instap frames, een moderner ogende collectie en een model voor rond de € 2.000,-.”

Reageer op dit artikel