nieuws

Cube e-bikes met Gen3 Bosch systeem te testen op e-Bike Xperience

Elektrische fietsen 1324

Consumenten kunnen voor het eerst de nieuwste Cube Touring Hybrid testen tijdens de e-Bike Xperience. De CUBE Touring Hybrid is een stille e-bike die dankzij het Gen3 Bosch systeem soepel schakelt onder alle omstandigheden.

Cube e-bikes met Gen3 Bosch systeem te testen op e-Bike Xperience
De Cube Touring Hybrid met elektronische aansturing. Foto Cube

Het frame van de Cube Touring Hybrid SL werd ontworpen rondom de derde generatie Active Plus motor van Bosch. De e-bike is afgemonteerd met makkelijk instelbare RockShox voorvork met luchtvering, met krachtige Shimano XT schijfremmen én met 11-speed Shimano XT Di2 transmissie met elektronische aansturing. Al deze componenten maken deze e-bike geschikt voor consumenten die snel en comfortabel naar het werk willen fietsen of lekker willen toeren.

Touring hybrid frame

De motorophanging, batterijhouder en onderbuis van de Touring Hybrid worden uit één geheel van hoogwaardige Superlite aluminium vervaardigd. Gravity Casting heet dit geavanceerde metaalbewerkingsprocedé. Het levert, ondanks het lage gewicht, een ]sterke en stijve constructie op. De Touring Hybrid is verkrijgbaar met klassiek diamantframe, sportief mixed frame én met lage instap. Cube is op E-bike Xperience te vinden op standnummer C065. E-bike Xperience is op vrijdag geopend van 12.00 – 17.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur.

Reageer op dit artikel