nieuws

Tweewieler organiseert studiereis naar Taiwan en Dubai

algemeen

Tweewieler organiseert studiereis naar Taiwan en Dubai
De Tweewieler Studiereis is terug van weg geweest! Dit jaar gaat de vakreis voor ondernemers in de fietsenbranche naar Taiwan en Dubai. – Foto Tweewieler

De Tweewieler Studiereis is terug van weggeweest! Dit jaar gaat de vakreis voor ondernemers in de fietsenbranche naar Taiwan, terwijl op de terugweg een stop gemaakt wordt in Dubai. De reis vindt plaats van 10 t/m 18 november 2014.

Studiereizen naar het Verre Oosten zijn in het verleden altijd succesvol gebleken en voorzien in een duidelijke behoefte. Ze bieden ondernemers een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen van een aantal fabrieken, waarvan de producten in hun winkels staan.

Leerzaam én gezellig

Daarnaast vinden ondernemers het altijd leerzaam om een week lang met collega’s op pad te zijn en in een ongedwongen sfeer met elkaar van gedachten te wisselen over actuele branche aangelegenheden.

Vervolgens is het natuurlijk ook gewoon erg gezellig en wordt er veel plezier beleefd aan deze bezoeken, want het nuttige wordt vanzelfsprekend ook met het aangename gecombineerd. Ondernemers die in het verleden meegegaan zijn, kijken dan ook altijd op een prachtige reis terug.

Programma

Daarom organiseert het vakblad Tweewieler dit jaar opnieuw een studiereis naar Taiwan. Hoewel het programma nog niet helemaal vaststaat, is het alvast wel zeker dat een bezoek gebracht wordt aan Merida, zadelfabrikant Velo, testlaboratorium SGS in Taichung, de designstudio van Tern en de e-bike fabriek Darfon in de regio Taipei.

Stop in Dubai

Er wordt gevlogen met vliegtuigmaatschappij Emirates omdat die Taipei als nieuwe bestemming heeft en via Dubai vliegt. Op de terugweg wordt een stop in Dubai gemaakt, zodat de deelnemers ook deze tot de verbeelding sprekende stad kunnen bezoeken.

Arrangement

Een arrangement kost € 1.950,- voor wie een kamer deelt met een ander. Wie prijs stelt op een eigen hotelkamer betaalt, inclusief de 1-persoonskamertoeslag € 2.350,-. Dit is een all-in prijs, inclusief vliegticket (economy class), belastingen, vervoer, ontbijt, lunch, diner en verblijf in de gerenommeerde luxe hotels Howard Prince Hotel in Taichung, Howard Plaza Hotel in Taipei en het Novotel Al Barsha Hotel in Dubai.

Het vertrek staat gepland voor maandagmiddag 10 november 2014 (15:30 uur) en terugkeer op Schiphol op dinsdagavond 18 november (20:30 uur).

KLIK HIER voor meer aanmelding of meer informatie.

Reageer op dit artikel