nieuws

Nieuwe merken bij Hermann Hartje

algemeen

Nieuwe merken bij Hermann Hartje

Hermann Hartje KG gaat vanaf nu de exclusieve verkoop van de merken KHEbikes, TITUS BMX, PRISM en CLATCH van de fabrikant TG Supplies GmbH overnemen.

Alle overeengekomen condities met de vakhandel voor het seizoen 2013 worden door Hartje overgenomen. De levering van de fietsen start in november, de levering van de onderdelen in december.

“Wij zijn ervan overtuigd dat Hermann Hartje KG door zijn uitstekende relaties met de rijwielhandelaren, zijn eigen leveringsservice en het online bestelsysteem EOSweb onze merken binnen de markt zal versterken en uitbreiden,” aldus TG Supplies marketing-directeur Markus Reich.

Er is al een product-highlight geselecteerd voor 2013: het KHE model Root 180, dat is bedacht ter ere van het 25-jarige merkenjubileum. Het is speciaal geschikt voor beginnende freestylers en BMX-ers.

Reageer op dit artikel