nieuws

Kruitbosch Cycle Universe presteert goed op WK tijdrijden

algemeen

Kruitbosch Cycle Universe presteert goed op WK tijdrijden
De teams van KCU hadden hard getraind voor het WK tijdrijden, met een fraaie vijfde en veertiende plaats als resultaat.

De teams van Kruitbosch Cycle Universe maakten een sterke indruk in de ploegentijdrit op het vorige week verreden WK wielrennen in Zuid-Limburg. De mannen van KCU koersten naar een vijfde en veertiende plaats.

Voor het eerst had er dit jaar tijdens het WK wielrennen een ploegentijdrit voor merkenteams plaats. In het verlengde daarvan konden ook bedrijven teams inschrijven voor de tijdritten. Kruitbosch Cycle Universe greep deze gelegenheid aan om twee ploegen af te vaardigen.

Beide teams verschenen aan de start in KCU tenues en MET helmen. De lange en afmattende trainingsperiode was niet voor niets geweest, want met een respectieve vijfde en veertiende plaats kan Kruitbosch Cycle Universe terugkijken op een zeer geslaagd WK tijdrijden.

Reageer op dit artikel