nieuws

Van Es failliet

algemeen

Van Es failliet

NUMANSDORP – De bijna 40 jaar oude firma H.C. van Es Handelsonderneming is vorige week failliet verklaard. Beter bekend als ‘Van Es’, was het bedrijf exclusief agent en voorraadhoudend importeur van een groot aantal merken fietsonderdelen.

In oktober 2011 zijn de activiteiten over H.C. van Es Handelsonderneming overgenomen door C-Parts, toen een nieuwe onderneming van Cyclon International B.V. uit Geffen.

Afscheid genomen
“Met de overgang naar C-Parts afgelopen oktober was in feite al afscheid genomen van H.C. Van Es Handelsonderneming”, vertelt Arjan Kooij, directeur van H.C. van Es Handelsonderneming en sinds 2011 medewerker van C-Parts.

“Van Es had geen functie meer, gericht op de toekomst. Daarom voerden we de naam al niet meer sinds de overname door C-Parts.”

Geen gevolgen C-Parts
“C-Parts wordt niet direct getroffen door het faillissement van Van Es en we zullen zeker doorgaan met het uitbreiden van onze activiteiten richting de eerste montage en groothandel”, vertelde Leen Boers van C-Parts zojuist.

De curator van H.C. van Es Handelsonderneming is heer Arthur Ammerlaan van De Koning Advocaten. De redactie van Tweewieler heeft contact opgenomen met hem, maar nog geen antwoord gekregen op vragen.

Reageer op dit artikel