nieuws

Tweewieler.nl compleet vernieuwd

algemeen

Tweewieler.nl compleet vernieuwd

DOETINCHEM – Na de lancering van de nieuwe Tweewieler website afgelopen oktober, is Tweewieler.nl verder verbeterd. De site heeft een frisse eigentijdse lay-out gekregen en stelt gebruiksvriendelijkheid centraal. De navigatie is helder en herkenbaar, en de voor u vertrouwde onderdelen zijn gebleven. Het enige verschil met de huidige site is dat u zich moet registreren als u wilt reageren op artikelen. Zo weet u zeker dat u communiceert met vakgenoten en kenners.

Hoofdredacteur Jack Oortwijn is blij met de nieuwe site: “Tweewieler.nl is een complete informatiesite voor de tweewielerbranche in de Benelux en is zo gebouwd dat we snel kunnen anticiperen op toekomstige technologische ontwikkelingen. Met als doel om onze lezers nog beter, sneller en relevanter te informeren over ontwikkelingen in de branche.”

Met deze nieuwe site kunnen de lezers informatie van Tweewieler.nl snel en doeltreffend delen via sociale media in hun eigen netwerk.

 

Inloggen

Om in te loggen moet u eenmalig registreren, daarna kunt u met uw e-mailadres en wachtwoord inloggen. Bij gebruikersnaam vult u de naam in zoals u die bij een eventuele reactie op de site wilt vermelden.

Reageer op dit artikel