nieuws

Tweewieler iPad naar Bulten Tweewielers

algemeen

Tweewieler iPad naar Bulten Tweewielers

Bezoekers van FietsVAK 2012 stonden in de rij bij de Tweewieler stand om het aantal fietssleuteltjes te raden in de box op de stand. Daarmee maakten ze kans op een iPad. Omdat uiteindelijk twee personen het goede aantal hadden geraden, werden twee Tweewieler iPads uitgereikt.

 

DOETINCHEM – Bezoekers van FietsVAK 2012 stonden in de rij bij de Tweewieler stand om het aantal fietssleuteltjes te raden in de box op de stand. Daarmee maakten ze kans op een iPad. Omdat uiteindelijk twee personen het goede aantal hadden geraden, werden twee Tweewieler iPads uitgereikt.

De winnaars van de iPad’s zijn: Lei Severins (werkplaatschef) bij Severins in Echt en Esayas Beraki (monteur) bij Bulten Tweewielers in Doetinchem.

Tweewieler reikte aan Esayas Beraki persoonlijk de iPad uit. De stemming bij de Gazelle Select Dealer zat er al goed in. Beraki (31) gaf de gewonnen iPad meteen aan zijn collega Jesse Weikamp (21), eveneens monteur bij Bulten Tweewielers. “We hadden dit al van te voren afgesproken. Ik heb namelijk zelf al een iPad, Jesse nog niet. We zijn beiden gaan raden naar het aantal sleuteltjes en hadden nagenoeg hetzelfde aantal doorgegeven. En ik heb meteen gezegd, mocht ik hem winnen, dan is de iPAd voor jou.” Super collegiaal dus!

Beraki werkt al 13 jaar bij Bulten, en Jesse 1,5. Jesse leert het vak van Beraki. Die is gespecialiseerd in e-bikes. “Op de FietsVAK heb ik vooral gekeken naar de technische ontwikkelingen op e-bike gebied. Die gaan snel, dus ik heb best veel interessants gezien.”

Het juiste aantal sleuteltjes was echt een gok voor beide heren. “We kwamen langs de stand en er stonden zulke mooie dames,” glundert Jesse. “Maar we hadden nooit gedacht dat we de iPad ook echt zouden winnen. Ik ben er superblij mee.”

Links op de foto Jesse Weikamp van Bulten Tweewielers in Doetinchem die uiteindelijk met de iPad naar huis ging, in het midden Esayas Beraki die het juiste aantal sleuteltjes had geraden, en rechts Tweewieler-redacteur Annemarie Visser die de iPad overhandigde.

Reageer op dit artikel