nieuws

Tweewieler hoog in Vakbladen Top 100

algemeen

Tweewieler hoog in Vakbladen Top 100

Op de website van Mediafacts is de nieuwe Vakbladen Top 100 gepubliceerd. Uw vakblad Tweewieler hoort in het rijtje bij de snelste stijgers en eindigt op de 38e plek (vorig jaar 48). Op de eerste plek eindigt een andere titel van de uitgever van Tweewieler, Reed Business Media: Boerderij. Met op de tweede plek Intermediair Weekblad en op plek 5 Management Team.

 

DOETINCHEM – Op de website van Mediafacts is de nieuwe Vakbladen Top 100 gepubliceerd. Uw vakblad Tweewieler hoort in het rijtje bij de snelste stijgers en eindigt op de 38e plek (vorig jaar 48). Op de eerste plek eindigt een andere titel van de uitgever van Tweewieler, Reed Business Media: Boerderij. Met op de tweede plek Intermediair Weekblad en op plek 5 Management Team.

Mediafacts is een vakplatform met een vakblad en website voor managementinformatie over uitgeven, marketing, productie en distributie van (reclamedragende) print- en digitale media. In samenwerking met Nielsen, Handboek Nederlandse Pers en het HOI Instituut voor Media en Auditing stellen zij elk jaar een Top 100 samen van vakbladen waarbij gekeken wordt naar lezers- en advertentieomzet. De Top 100 vakbladen 2011 is een goede graadmeter voor de ontwikkelingen in de Nederlandse markt voor vak- en managementtijdschriften.

Reageer op dit artikel