nieuws

Noviteiten 2012 op E-BikeXperience

algemeen

Noviteiten 2012 op E-BikeXperience

Tijdens de Bike MOTION Benelux (van 14 t/m 17 oktober) tonen e-bike en e-scooter fabrikanten op de aparte beurs E-BikeXperience hun noviteiten voor 2012. Het expositieprogramma omvat elektrische (vouw)fietsen, scooters, accessoires en diensten, waaronder verzekeringen. Op de site van de beurs kunnen kortingskaarten van 5 euro gekocht worden.

 

UTRECHT – Tijdens de Bike MOTION Benelux (van 14 t/m 17 oktober) tonen e-bike en e-scooter fabrikanten op de aparte beurs E-BikeXperience hun noviteiten voor 2012. Het expositieprogramma omvat elektrische (vouw)fietsen, scooters, accessoires en diensten, waaronder verzekeringen. Op de site van de beurs kunnen kortingskaarten van 5 euro gekocht worden.

Diverse grote merken hebben hun deelname aan E-BikeXperience bevestigd, waaronder Gazelle, Batavus, Koga, Giant, Multicycle, Union, Sachs, Bulls, Peugeot, Cannondale, GreenMo, Dahon, leverancier van elektrische vouwfietsen, alsmede Noveco en Ebretti, gespecialiseerd in elektrische scooters.

Behalve fietsen is van alles te zien op het gebied van kleding, helmen, banden, onderdelen, accessoires en toeristische fietsbestemmingen.Uiteraard zijn ook belangenverenigingen aanwezig en de nodige instanties waarmee fietsers te maken kunnen krijgen. Ook de eerste elektrische stadsbakfietsen voor het vervoer van kinderen worden op de beurs tentoongesteld.

De kortingskaartjes van slechts 5 euro kunnen in de online voorverkoop worden gekocht op www.ebikexperience.nl. Deze actie is geldig tot en met 13 oktober. Tijdens de beurs kost een kaartje zowel online als aan de kassa 7,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen. Per bestelling wordt eenmalig 1 euro administratiekosten in rekening gebracht.

Een kaartje voor de gelijktijdige beurs Bike MOTION Benelux biedt gratis toegang tot E-BikeXperience. Omgekeerd kunnen bezoekers van E-BikeExperience met bijbetaling aan de kassa van slechts 7 euro naar Bike MOTION Benelux.

De openingstijden van E-BikeXperience zijn op vrijdag 14 oktober van 12.00 tot 21.00 uur, van zaterdag 15 oktober tot en met zondag 16 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.

Maandag 17 oktober zijn beide beurzen van 10.00 tot 17.00 uur uitsluitend toegankelijk voor professionals uit de tweewielerbranche.

Reageer op dit artikel