nieuws

Cube Alpe d’Huez testcenter en consumentenactie met gratis liftpas

algemeen

Cube Alpe d’Huez testcenter en consumentenactie met gratis liftpas

CUBE is vanaf heden officieel partner van Alpe d’Huez en opent daarom deze zomer de deuren van een CUBE testcenter in Alpe d’Huez in de Franse Alpen. Om dit te vieren trakteert CUBE iedereen die een CUBE fiets aanschaft bij de officiële dealer op een gratis liftpas voor de liften in Alpe d’Huez. De actie loopt van 15 juni tot 1 september 2012.

 

CAPELLE A/D IJSSEL – CUBE is vanaf heden officieel partner van Alpe d’Huez en opent daarom deze zomer de deuren van een CUBE testcenter in Alpe d’Huez in de Franse Alpen. Om dit te vieren trakteert CUBE iedereen die een CUBE fiets aanschaft bij de officiële dealer op een

gratis liftpas voor de liften in Alpe d’Huez

. De actie loopt van 15 juni tot 1 september 2012.

Alle fietsliefhebbers zijn welkom om CUBE te testen in het testcenter. Alpe d’Huez, beroemd en berucht van de Tour de France, is een zeer aantrekkelijk oord voor de ware sportliefhebber. Dit prachtige gebied in de Franse alpen is van december tot april populair als wintersportgebied. ’s Zomers vormen de tientallen haarspeldbochten op weg naar de top voor wielrenners de ultieme uitdaging. Mountainbikers kunnen hun grenzen verleggen op de avontuurlijke routes in de bergen.

Alle Cube modellen beschikbaar

Het CUBE testcenter beschikt over alle mogelijke CUBE testfietsen. Ideaal voor consumenten die eens wat anders willen proberen. Het CUBE TEAM is aanwezig om alle technische vragen te beantwoorden. Afhankelijk van wat de nieuwe fiets gekost heeft (vanaf € 500,-), wordt er een liftpas voor een weekend, week of twee weken bijgeleverd. Het CUBE testcenter is open van 1 juli tot 1 september 2012.

De CUBE Zomerdeal

  • Bij aankoop van een CUBE fiets tussen de € 500,- en € 999,- wordt een lift pas verstrekt geldig gedurende een weekend naar keuze in de zomer voor Alpe d’Huez.
  • Bij aankoop van een CUBE fiets tussen de € 1.000,- en € 1.499,- wordt een lift pas verstrekt geldig gedurende een week naar keuze in de zomer voor Alpe d’Huez.
  • Bij aankoop van een CUBE fiets tussen de € 1.500,- en € 2.999,- wordt een lift pas verstrekt geldig gedurende een week naar keuze in de zomer of een week naar keuze in de winter voor Alpe d’Huez.
  • Bij aankoop van een CUBE fiets boven de € 3.000,- wordt er een lift pas verstrekt geldig gedurende een week naar keuze in de zomer én een week naar keuze in de winter voor Alpe d’Huez.
Reageer op dit artikel