nieuws

Bio-Racer nek- en schouderprotectie

algemeen

Bio-Racer nek- en schouderprotectie

Bio-Racer komt met een oplossing voor de koude voorjaarsmaanden met de Comfort Zone nek- en schouderbeschermer. Door tijdens het fietsen het hoofd te draaien heeft de wind telkens de kans om bij de nek naar binnen te glippen Dit functioneel Bio-Racer accessoire bestaat uit een goed aansluitende rekbare kraag met schouderstukken.

Bio-Racer komt met een oplossing voor de koude voorjaarsmaanden met de Comfort Zone nek- en schouderbeschermer. Door tijdens het fietsen het hoofd te draaien heeft de wind telkens de kans om bij de nek naar binnen te glippen Dit functioneel Bio-Racer accessoire bestaat uit een goed aansluitende rekbare kraag met schouderstukken. Hierdoor krijgen de nek en schouderzone een extra bescherming tegen koude en wind.
De ventilerende eigenschap van het thermische Vuelta stof zorgt tevens dat het transpiratievocht meteen naar buiten wordt afgevoerd. Aan de buitenzijde kreeg de stof een waterblock behandeling waardoor het vocht meteen wordt afgestoten. Voor een aangenaam draagcomfort voelt de binnenzijde als dons aan.                          
De Bio-Racer Comfort Zone Neck & Shoulder Protect is er in de kleur zwart en uni-size maat voor de prijs van € 29,-.            

Reageer op dit artikel