nieuws

Verhuizing AGU België

algemeen

Verhuizing AGU België

ALKMAAR – Naast het hoofdkantoor in Alkmaar heeft AGU een verkoopkantoor in Sint Niklaas in België. De afgelopen jaren heeft AGU België een sterke groei doorgemaakt. Per 1 oktober is AGU België dan ook gevestigd op een nieuwe locatie, gelegen aan de entree van Sint Niklaas.

ALKMAAR – Naast het hoofdkantoor in Alkmaar heeft AGU een verkoopkantoor in Sint Niklaas in België. De afgelopen jaren heeft AGU België een sterke groei doorgemaakt. Per 1 oktober is AGU België dan ook gevestigd op een nieuwe locatie, gelegen aan de entree van Sint Niklaas.

Het huidige kantoor en de showroom waren daardoor al enige tijd niet meer toereikend. De nieuwe locatie is een mooi, ruim kantoor met showroom. De Belgische dealers zijn van harte welkom. De eerste dealers zullen tijdens de AGU ‘On the Boat’ huisshow (van 3 tot en met 18 oktober) het nieuwe onderkomen bezichtigen.

De adresgegevens van AGU Belgie NV per 1 oktober zijn:
Industriepark-Noord 27
9100 Sint-Niklaas

Telefoon- en faxnummer en e-mailadres blijven ongewijzigd:
T: 03-7666164
F: 03-7666364
E: info@agu.be
I: www.agu.be / www.retailbizz.com

Reageer op dit artikel