nieuws

Shimano sport-/toerschoen

algemeen

Shimano sport-/toerschoen

De Shimano SH-RT52 is een prima schoen voor mensen die naast het maken van toerriten ook in de sportschool fietsen. Deze schoen is namelijk uitgerust met een soepele en slipvaste rubberen zool en verzonken SPD-plaatjes. Dit zorgt ervoor dat er met de RT52 makkelijk te lopen is.

De Shimano SH-RT52 is een prima schoen voor mensen die naast het maken van toerriten ook in de sportschool fietsen. Deze schoen is namelijk uitgerust met een soepele en slipvaste rubberen zool en verzonken SPD-plaatjes. Dit zorgt ervoor dat er met de RT52 makkelijk te lopen is.

Door de drie velcro- sluitingen zit de schoen niet alleen comfortabel maar sluit deze ook goed aan om de voet. Verder ziet de multifunctionele schoen er modieus uit en heeft een bovendeel van polyamidemesh, wat zorgt voor een uitstekende vochtbeheersing, waardoor brandende voeten tijdens het fietsen tot het verleden behoren. Verkrijgbare maten: 36 – 48 in hele maten.
Adviesprijs: €109,95.

Reageer op dit artikel