nieuws

Froukje de Both brengt ‘ontbeitjes’ op een Cortina

algemeen

Froukje de Both brengt ‘ontbeitjes’ op een Cortina

ZWOLLE – In de RTL promotiefilm van ‘Ontbeitje voor een karweitje’ is Froukje de Both te zien op een Cortina Transport. Zij geeft een ontbijt weg aan diegene die altijd voor een ander klaarstaat en karweitjes voor een ander opknapt als die er zelf geen tijd voor heeft. Froukje gaat deze mensen een verrassingsbezoek brengen op een Cortina Transport.

ZWOLLE – In de RTL promotiefilm van ‘Ontbeitje voor een karweitje’ is Froukje de Both te zien op een Cortina Transport. Zij geeft een ontbijt weg aan diegene die altijd voor een ander klaarstaat en karweitjes voor een ander opknapt als die er zelf geen tijd voor heeft. Froukje gaat deze mensen een verrassingsbezoek brengen op een Cortina Transport.

Met een dienblad verse thee, een lekker eitje en heerlijke broodjes gaat zij de mensen bezoeken. Kijk hier voor de video met Froukje en haar Cortina.

Reageer op dit artikel