nieuws

Mega Bike in Utrecht weer open

algemeen

Mega Bike in Utrecht weer open

UTRECHT – Mega Bike in Utrecht gaat 19 maart weer open. Na de mislukte start van de XXL vestiging van Mega Bike in The Wall aan de A2 bij Leidsche rijn, heeft de formule besloten een vestiging van zo’n 500 m2 (een zogenaamde Mega Bike citystore) te openen in het centrum van Utrecht. Eerder opende Mega Bike al een extra vestiging in Breda.

UTRECHT – Mega Bike in Utrecht gaat 19 maart weer open. Na de mislukte start van de XXL vestiging van Mega Bike in The Wall aan de A2 bij Leidsche rijn, heeft de formule besloten een vestiging van zo’n 500 m2 (een zogenaamde Mega Bike citystore) te openen in het centrum van Utrecht.

“Dit is gelukt aan de Amsterdamsestraatweg”, laat Andrew Fortuin van Mega Bike weten. “We hebben in eerste instantie gekeken naar het terugplaatsen van een grote vestiging maar die konden we niet naar onze zin vinden. Dus doen we het voorlopig maar zo. Hiermee blijft de dekking van Mega Bike in de Randstad gewaarborgd en kunnen bestaande klanten uit Utrecht weer bij ons terecht ook voor de Garantie en Service. In de voorbije twee maanden hebben we dat opgelost met onze mobiele service aan huis zodat niemand last heeft ondervonden.”

Verder heeft Mega Bike recent in Breda naast Ikea een nieuwe vestiging geopend. “De eerste voortekenen zijn gunstig”, meldt Fortuin. “Heel anders dan bij het eerdere debacle in het half leegstaande winkelcentrum The Wall in Utrecht. Dit centrum werd niet zoals beloofd op tijd afgebouwd waardoor andere huurders grotendeels wegbleven of later hun intrek zouden nemen. En dat was geen situatie om langer aan te houden.”

In Breda is de nieuwe Mega Bike gevestigd in een woonboulevard met naast Ikea nog zo’n 45 aantrekkelijke winkels volgens Fortuin: “Dit genereert veel bezoekers en dat merken we direct in de verkoop. De al bestaande vestiging in Breda centrum waar we al bijna 12 jaar gevestigd zijn blijft bestaan. We zijn nu aan het bekijken of deze in een andere fietsformule ondergebracht wordt. Zolang dit niet geregeld is, blijft deze winkel gewoon bestaan. Want deze rendeert al jaren prima. We gaan er weer lekker tegenaan!”

Reageer op dit artikel