nieuws

ROC Horizon college zoekt docent tweewielertechniek

algemeen

ROC Horizon college zoekt docent tweewielertechniek

HEERHOGUWAARD – Het ROC Horizon College zit met een praktisch probleem. Zij hebben voldoende leerlingen, die gekozen hebben voor de richting fiets- en bromfietstechniek, maar zoeken een geschikte docent die hen kan onderwijzen.

HEERHOGUWAARD – Het ROC Horizon College zit met een praktisch probleem. Zij hebben voldoende leerlingen, die gekozen hebben voor de richting fiets- en bromfietstechniek, maar zoeken een geschikte docent die hen kan onderwijzen.

“Het gaat om 22 BBL-leerlingen die fietstechniek volgen en 17 BBL-leerlingen die bromfietstechniek doen,” zegt Theo van den Wijngaard, opleidingsmanager voertuigentechniek. “De lessen worden verzorgd op de maandag.”

De leerlingen fietstechniek krijgen de maandagochtend theorie en in de middag volgen zij praktijk en krijgen zij studiebegeleiding/mentoraat. De leerlingen bromfietstechniek krijgen de maandagochtend praktijk en studiebegeleiding/mentoraat en in de middag volgen zij theorie.

De praktijk wordt verzorgd door een instructeur en de studiebegeleiding/mentoraat wordt door een docent van het team verzorgd. “Wij zoeken iemand voor de theorie (de vaklessen) fiets- en bromfietstechniek. Het gaat om 0,2 fte,” aldus Van den Wijngaard.

Reageer op dit artikel