nieuws

Hei-Bike gecertificeerd volgens nieuwe norm 2008

algemeen

Hei-Bike gecertificeerd volgens nieuwe norm 2008

UTRECHT- Door de Nederlandse dochter van de Duitse keuringinstantie TÜV is HEI-BIKE Products BV begin september gecertificeerd volgens ISO 9001:2008. Hierdoor is HEI-BIKE, als fabrikant van BSP fietsen en onderdelengroothandel, het eerste tweewielerbedrijf in Nederland welke volgens de nieuwe norm 2008 is gecertificeerd voor de inkoop, assemblage en verkoop van fietsen en fietsonderdelen.

UTRECHT- Door de Nederlandse dochter van de Duitse keuringinstantie TÜV is HEI-BIKE Products BV begin september gecertificeerd volgens ISO 9001:2008. Hierdoor is HEI-BIKE, als fabrikant van BSP fietsen en onderdelengroothandel, het eerste tweewielerbedrijf in Nederland welke volgens de nieuwe norm 2008 is gecertificeerd voor de inkoop, assemblage en verkoop van fietsen en fietsonderdelen.

Hetgeen inhoud dat de kwaliteit van leveren, correctheid van pakbonnen en facturen en dergelijke gewaarborgd is en gecontroleerd wordt. HEI-BIKE was al vanaf 2005 ISO gecertificeerd volgens ISO 9001:2000.

Reageer op dit artikel