nieuws

Sparta Pickup voor Gek van Fietsen

algemeen

Sparta Pickup voor Gek van Fietsen

APELDOORN – Naar aanleiding van de Tweewielerverkiezing ‘Tweewielerwinkel van het jaar’ heeft Sparta een wel heel speciaal cadeau gegeven aan de winnaar ‘Gek van fietsen’. Geheel in ‘Gek van Fietsen’ stijl heeft Sparta een unieke Sparta Special gemaakt; een Gek van Fietsen Pickup.

APELDOORN – Naar aanleiding van de Tweewielerverkiezing ‘Tweewielerwinkel van het jaar’ heeft Sparta een wel heel speciaal cadeau gegeven aan de winnaar ‘Gek van fietsen’. Geheel in ‘Gek van Fietsen’ stijl heeft Sparta een unieke Sparta Special gemaakt; een Gek van Fietsen Pickup.

Op de foto is te zien dat op dinsdag 18 maart mede-eigenaar Rik de Bruin zijn eigen Pickup in ontvangst heeft genomen van Sparta Rayon Manager Paul Sassburg.

Reageer op dit artikel