nieuws

Frank van den Eeden keert terug bij Batavus

algemeen

Frank van den Eeden keert terug bij Batavus

HEERENVEEN – Na een jaar afwezigheid keert Frank van den Eeden weer terug op het oude nest Batavus, in dezelfde functie als waarmee hij vorig jaar afscheid nam. Daarnaast gaat Joeri Dierick in België namens Batavus de markt in.

HEERENVEEN – Na een jaar afwezigheid keert Frank van den Eeden weer terug op het oude nest Batavus, in dezelfde functie als waarmee hij vorig jaar afscheid nam. Daarnaast gaat Joeri Dierick in België namens Batavus de markt in.

Beiden heren zullen tijdens de komende FietsVAK  al in de stand van Batavus aanwezig zijn. "Om de uitstekende uitgangspositie van Batavus aan het begin van 2009 te kunnen continueren en verder uit te bouwen hebben we ons weten te versterken op het gebied van de marketing en verkoop,"  licht directeur Rob Beset toe.

Hij is blij met de comeback van Frank van den Eeden. "Hij komt per 1 februari terug als Marketing Manager en maakt dan ook weer deel uit van het Management Team. Oude liefde roest dus echt niet."

Ter versterking van het verkoopteam in België is Joeri Dierick inmiddels begonnen als verkoopadviseur. Beset: "Joeri heeft bij Giant België ruime verkoopervaring opgedaan binnen de tweewielerbranche en wij zijn verheugd met zijn besluit over te stappen."

Reageer op dit artikel